Monday, September 19, 2022

Last ned Microsoft store for windows 10

Last ned Microsoft store for windows 10
Laster opp:Trishagreyhound
Dato lagt til:31.05.2017
Filstørrelse:58.11 Mb
Operativsystemer:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Nedlastinger:46026
Pris:Gratis* [*Gratis registrering kreves]





Slik installerer du Microsoft Store-appen på nytt i Windows 10? - Microsoft-fellesskap


20. august  · Microsoft Store-appen, hvordan laste ned, installere og fikse for ikke å fungere Microsoft App Store forsvant/ikon mangler. For de fleste brukere er Microsoft Store-appen enten festet til startmenyen eller til oppgavelinjen, og det er slik brukere starter butikkappen og laster ned krever apper for Windows-anmeldelser: 5 Lei eller kjøp de nyeste hitfilmene og reklamefrie TV-programmene fra Microsoft Store på Xbox, Windows og blogger.com, og de vil umiddelbart vises i Movies & TV-appen på Microsoft-enhetene dine, uansett hvor du er 9. november  · Slik laster du ned Microsoft Store for Windows Åpne nettleseren og gå til Microsoft Store-appens offisielle nedlastingslink. Klikk på Get-knappen for å laste ned Microsoft Store-appen for din Windows 10-datamaskin. Etter nedlasting kan du klikke på installasjonsfilen for å installere Microsoft Store-appen på PC-en. Systemkrav for Microsoft Store-appen




Last ned microsoft store for windows 10


Spørsmål info


Flere serviceoppdateringer har blitt utgitt som en del av Windows Insider-programmet, og brukere har testet den nye butikken på enhetene sine i mer enn tre måneder nå. For de som kjører ikke-Insider-bygg, kan de installere butikken manuelt ved å følge disse trinnene:. Den ser mindre rotete ut enn den nåværende appbutikken, og den nye butikken er basert på XAML UWP-kode i stedet for WebView, så du kan forvente bedre ytelse, spesielt når internettforbindelsen er treg. Dette vil tillate utviklere å lage redaksjonelt innhold for å markedsføre appene og spillene deres og hjelpe brukere med å oppdage apper som vil inspirere dem til å oppnå mer med enhetene sine. For nå vil Android-støtte forbli eksklusiv for Windows 11, da det er en av flaggskipsfunksjonene til det nye operativsystemet. Windows Siste. Windows Windows 11 kan få støtte for Windows Vista-lignende tredjeparts widgets.


Windows 11 Sun Valley 2 skal ferdigstilles til sommeren —... Microsoft prøver å fikse problemer med Windows 11-oppgavelinjen. Last ned Microsoft store for windows 10 10 KB utgitt for 21H2, 21H1 med store feilrettinger. Hjem Windows 10 PC, Last ned microsoft store for windows 10. RELATERTE ARTIKLER Last ned Microsoft store for windows 10 FRA FORFATTER. Google Chrome for å få nye funksjoner, inkludert Downloads-hub på Windows. Google Chrome er nå raskere på Windows 10 og Windows Windows 11 kan få støtte for Windows Vista-lignende tredjeparts widgets 3. januar, Microsoft prøver å fikse problemer med Windows 11-oppgavelinjen 28. desember, Windows 10 KB utgitt for 21H2, 21H1 med stor feil fikser desember 15, Om oss Annonser Kontakt oss Ansvarsfraskrivelse Opphavsrett Vilkår for bruk Personvernerklæring.


Les mer




Last ned windows 10


com, Gmail, iCloud og Yahoo! Var dette svaret nyttig? Apper for ekstern læring Vis alle. Hold deg organisert med e-post og kalender eller bruk Bilder for å bli kreativ og gjøre bildene og videoene dine om til filmer med videoredigereren. Candy Crush Soda Saga.

No comments:

Post a Comment